nie chodzi o to by szybciej iść w level.
Sam stoję długo na swoim levelu, farmię i wbijam skille.
Na obecnych zasadach też nie jest problem odrobić exp jak się ma czas bo można przez pół dnia lać wyższe levele i setkę expa dziennie natrzepać.
Chodzi o urozmaicenie gry, rozszerzenia możliwości i trochę sprawiedliwości.
Bo za zlanie gościa 20 poziomów niżej dostaję - 12 expa (czy jakoś tak) a za zlanie gościa 20 poziomów wyżej dostaję tak samo +2 jak za gościa jeden poziom wyżej.
A To chyba byłoby uczciwe i zasłużone żeby dostać troszeczkę więcej jak ktoś jest w stanie sieknąć kogoś 20 poziomów wyżej ?
Zasady nie muszą być dokładnie takie jak zaproponowałem - to tylko pomysł i propozycja. Kilka osób się ze mną zgodziło, że to byłoby dobre by dodawać +1 za każde 5 czy 10 leveli wyżej.
Jak gość z 20 poziomu trzyma kasę na koncie non-stop to on jest sierotą i dla niego jest kara bęcków i straty kasy a dla mnie za bicie słabszych ok ale dlaczego -12 czy więcej, które muszę odrabiać waląc 6 gości z wyższych poziomów. Jak sieknę 10 takich leszczy to potem cały dzień muszę odrabiać. A skoro już jest -12 to chcę mieć możliwość szybszego odrobienia na gościach 10-15 poziomów wyżej jeżeli jestem w stanie ich nalać. Jak ktoś chce iść w levele to może to robić nie farmiąc na niższych levelach - to jest każdego indywidualna sprawa jaką kto ma strategię. Ja jak będę chciał skoczyć 5 leveli w górę to zrobię to w 2-3 tygodnie ale nie chcę bo lepiej być rzeżnikiem w swojej klasie niż popierdółką

))
A mimo to uważam, że taka poprawka byłaby fajna.
Pozdrawiam
Alecki