Oficjalne Forum Knightfight

Oryginalne, z 52 ząbkami
Teraz jest 9 wrz 2010, o 17:49

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: W KWESTII EXPA - EXPERIENCE / DOŚWIADCZENIE RYCERZA
PostNapisane: 30 lip 2010, o 11:29 
Rycerz ||>

kiedys zapodawalem podoba propozycje wiec oczywiscie popieram mniej wiecej wg opisanego sposobu przez kajtka kajtka.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 31 lip 2010, o 09:25 
Zwycięzca Konkursu

Gildia [s1]: Brak
Gildia [s2]: M
Gildia [s3]: Ó
Gildia [s4]: Z
Gildia [WP1]: G
Gildia [WP2]: U
3expy za 10lvli jest do przyjęcia, i nie musi się to opłacać bo wiąże się to z ryzykiem wtopy, i większymi kosztami leczenia:)

Nogi ma proste jak słupy
A woda jej sięga do kolan
Jak wody przybędzie
Piękny rym będzie

PostNapisane: 2 sie 2010, o 11:13 
Stajenny ||

Gildia [WP1]: AK II
nie chodzi o to by szybciej iść w level.
Sam stoję długo na swoim levelu, farmię i wbijam skille.
Na obecnych zasadach też nie jest problem odrobić exp jak się ma czas bo można przez pół dnia lać wyższe levele i setkę expa dziennie natrzepać.
Chodzi o urozmaicenie gry, rozszerzenia możliwości i trochę sprawiedliwości.
Bo za zlanie gościa 20 poziomów niżej dostaję - 12 expa (czy jakoś tak) a za zlanie gościa 20 poziomów wyżej dostaję tak samo +2 jak za gościa jeden poziom wyżej.
A To chyba byłoby uczciwe i zasłużone żeby dostać troszeczkę więcej jak ktoś jest w stanie sieknąć kogoś 20 poziomów wyżej ?

Zasady nie muszą być dokładnie takie jak zaproponowałem - to tylko pomysł i propozycja. Kilka osób się ze mną zgodziło, że to byłoby dobre by dodawać +1 za każde 5 czy 10 leveli wyżej.

Jak gość z 20 poziomu trzyma kasę na koncie non-stop to on jest sierotą i dla niego jest kara bęcków i straty kasy a dla mnie za bicie słabszych ok ale dlaczego -12 czy więcej, które muszę odrabiać waląc 6 gości z wyższych poziomów. Jak sieknę 10 takich leszczy to potem cały dzień muszę odrabiać. A skoro już jest -12 to chcę mieć możliwość szybszego odrobienia na gościach 10-15 poziomów wyżej jeżeli jestem w stanie ich nalać. Jak ktoś chce iść w levele to może to robić nie farmiąc na niższych levelach - to jest każdego indywidualna sprawa jaką kto ma strategię. Ja jak będę chciał skoczyć 5 leveli w górę to zrobię to w 2-3 tygodnie ale nie chcę bo lepiej być rzeżnikiem w swojej klasie niż popierdółką :-)))

A mimo to uważam, że taka poprawka byłaby fajna.

Pozdrawiam
Alecki

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]