Nie będę owijał w bawełnę, RMS zrezygnowało z wprowadzenia update'u na polskich maszynach. Jesteśmy nierentowni....
... ok, ok pierwszy kwietnia dawno minął więc na tym koniec żartów. Sprawy mają się następująco:
- czytaliśmy wszystko co pojawiało się na Naszym forum odnośnie update'u i nie ukrywam też byliśmy zdziwieni, że inni tak świetnie sobie radzą,
- parę dni temu przycisnąłem RMS co z Nami, padł temat tłumaczeń, cisnąłem bardziej i wytargaliśmy to o co Nam chodziło,
- przy nieocenionej pomocy WalecznegoSerducha (odwaliła lekko 70% z całości) wygraliśmy z tekstem i wisi on już gotowy na Forum Administracyjnym RMS, (staraliśmy się bardzo, ale jak pojawią się 'byczki' co pewnie zostanie Nam wytknięte, to będziemy poprawiać
- informacja jaka dotarła do mnie dziś, po tym jak pojawiło się tłumaczenie:
Cytuj:
Great. We have also already talked to the partners and so we will start updating the pl servers tomorrow morning, you both did a great job!
Tak więc w wolnym tłumaczeniu ludziska

zaczynamy od jutra, cała wielka 8. Wszystko podobno ma przejść sprawnie, ale ekipa nie poda nam dokładnie czasu w jakim to będzie robione. W związku z powyższym, proszę o uzbrojenie się w cierpliwość, wysłanie swoich postaci do gospody, powstrzymanie się od kolejnych postów w stylu s1kf leży

a co najważniejsze trzymajcie kciuki!! Różnie to w życiu bywa, a z maszynami to już w ogóle.
Jeszcze RAZ Wielkie dzięki dla Serducha!!
Ps. Będę z Wami mentalnie, wyjeżdżam na kilka dni i bardzo liczę na to, że obejdzie się bez awarii